Specialiteter

Vi elsker at kræse for sanserne hos Bagger Blomster! Derfor kan du på vores hylder i butikken finde et lækkert udvalg af dessertchokolade fra Konnerup som ligger nede på Faaborg-kanten, øl fra Skagen Bryghus (i store, dejlige 1/2 liters flasker), øl fra Munkebo Mikrobryg, ja selv et udvalg af Belgiske øl kan vi tilbyde.
Derudover gør vi os også lidt i forskelligt kulinarisk fra Italien: Kiks, kager, oliven, marmelade mm. Vin kan vi rigtig godt lide, så her tilbyder vi et væld af særligt Italienske vine, men vi har også vine fra mange andre lande.
Portvin, Limoncello, Italiensk Gin og Grappa, den kendte Italienske brændevin, og mange andre herlige sager har vi også på hylderne. Alt i alt kan vi hjælpe dig med at lave en personlig kurv/vingave lige efter dit hoved!

Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme alle de spændende lækre urtepotter, krukker, vaser og kander, som hele butikken er bugner af. Ej heller vores vejbod, med sæsonens frugt og grønt, som primært er dyrket på de Nordfynske marker.

 

Det søde...